marți, 2 noiembrie 2010

All I need is...a holiday!

           Ca deobicei, momentul in care am gandit acest post a fost aseara inainte ca intregul meu corp si mintea sa ia si ele o scurta pauza.Inainte ca totul sa devina colorat si visele mele cele mai profunde sa ia viata.
           Stateam si ma gandeam cat de greu si stresant e la scoala. Desi mereu te simti bine  vazand pe coridoare chistoci ce zburda veseli[sau te simti ca naiba de iti vine sa ii bati pe toti, depinde de cat ai dormit noaptea anterioara], colegi cu zambet larg mereu dispusi sa iti imbunatateasca ziua[sau sa ti`o distruga total], auzi glume bune sau aflii lucruri noi; in orice caz abia astepti sa ajungi acasa si sa stai si tu pe tusa macar 2 ore. Dar de unde atata timp?De unde 2 ore?Cand vii acasa cu capul plin de lucruri noi[pe care peste 2 ani oricum le vei uita pentru ca nu iti ajuta la nimic in viata cotidiana, dar in fine] si cu un milion de teme prost-gandite care sunt menite doar sa iti manance din timp.
         Ma simt obosita, simt ca nu mai fac fata cu doar 6 ore de somn pe noapte.Chiar simt nevoia unei vacante si sunt sigura ca nimeni nu va indrazni sa spuna ca el nu.O vacanta destinata somnului si prietenilor.Fara teme!
         Apropo de vacanta: mai e si ironia sortii ca unii din chistoci au liber o saptamana:|

                                                                                                                   By MsRili

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu